Disrupt din brugte bil

Snig dig forbi bankmøder og tilbyd let købere af din brugte bil en afbetalingsordning. Det sker nu helt automatisk på biltorvet.dk, der på denne måde viser vejen for fremtidens bilsalg.

Finansieringsberegneren på biltorvet.dk dukker automatisk op på bilannoncer. Den beregner efter de samme betingelser, som sad man ude hos forhandleren. Man har mulighed for at skrue på udbetaling og betalingsperiode. Derefter kan man sende en ansøgning og få svar efter få minutter. Man får direkte besked via e-mail. Beregneren vises kun, hvis bilen er under 12 år gammel, og koster mellem 50.000 – 500.000 kr.

Når man er på jagt efter en ny bil er det ofte dybden af pengesækken, som bestemmer, hvor meget bil, man kan få. Selv med den ny registreringsafgift er biler stadig dyre herhjemme, og derfor vælge mange en afbetalingsordning.

På biltorvet.dk vil du se, at alle med det samme kan få en beregning på en afbetalingsordning. Den dukker helt automatisk op i et finansieringsfelt, og bliver beregnet via en direkte linje til banken – i første omgang Santander.

Fordele ved at købe brugt hos forhandleren

Den nemme måde at undgå de fleste problemer på er at købe bilen hos en forhandler. Så ved du, at bilen er gennemgået af eksperter, og du har både reklamationsret på to år og en garanti på seks måneder.

Læg også mærke til hvilke garantiordninger forhandleren derudover kan tilbyde. Der er mange af slagsen, som udover den lovpligtige garanti giver en udvidet garanti.

Og det er ikke et værktøj kun forbeholdt forhandlere.

Det rigtigt smarte er nemlig, at beregningen også sker på den bil, du sætter til salg. Med andre ord kan du sælge din bil privat til en anden via en afbetalingsordning. Derfor kan alle med det samme få syn for, om din bil lægger inden for det månedlige budget.

Derfor er det smart at købe brugt:

 • Værditabet på en ny bil er voldsomt. De første tre år falder en ny bil med cirka halvdelen af værdien.
 • De penge, du sparer, kan du fx bruge på ekstraudstyr, som giver mere komfort eller større sikkerhed.
 • Du kan få råd til en større og bedre bil.
 • En brugt bil kan også være ny og lækker. Især når du køber nyere brugte biler hos en forhandler, vil de stort set altid være klargjorte, hvilket betyder en grundig rengøring og teknisk gennemgang.
 • Udvalget af brugte biler er stort, så man kan få udfyldt sine største bildrømme – gå fx på jagt blandt knap 40.000 biler til salg på biltorvet.dk.

Skrue på pengene

Ved at klikke i finansieringsfeltet, kan en køber til din bil skrue på udbetaling og afbetalingsperiode, ansøge om lånet og få tilsagnet. Derefter kan køberen ringe dig op, og fortælle dig, at bilen sådan set allerede er købt. Finansieringen er på plads, så nu skal der bare skrives under.

Den anden vej rundt, er det også let for dig, at se, hvad en bil kommer til at koste, hvis du vil låne pengene.

Stor succes

Når du sælger privat

 • Fordelen, ved at sælge din bil privat, er, at du måske kan få lidt mere for din bil, end en forhandler vil give.
 • Når du sælger, så sørg for at få en slutseddel, og at bilen omregistreres med det samme. Det gøres med Nem-ID på Skat.dk.

Systemet har kørt et stykke tid nu, og det er blevet taget godt imod. De første statistikker viser, at finansieringsberegneren bliver brugt godt.

”Vi har set meget frem til at lancere denne løsning på Biltorvet, der med få klik giver forbrugerne mulighed for digitalt at ansøge om lån til køb af deres bil,” fortæller Carsten Levin, salgsdirektør hos Santander Consumer Bank.

”Det må siges at være en succes og det er jo hamrende smart, at man på den måde så let kan se, hvad det vil koste pr. måned at låne til sin drømmebil. Ingen andre bilportaler kan det,” mener motorjournalist Bernt Kastberg, fra biltorvet.dk.

Når du køber privat

 • Det er købt som beset – det betyder, at fejl som dukker op efter købet, kan være overordentligt svære at få penge tilbage for. Test derfor bilen grundigt. Klik fx ind på biltorvet.dk, og læs hvordan du prøvekører en bil.
 • Når du køber en bil privat er den oftest billigere end en tilsvarende bil hos en forhandler – men det skal den så også være, da der er en større risiko forbundet med et privatkøb.
 • Du skal selv så sørge for at lave en slutseddel, få registreringsattesten og slå vognen op via tinglysning.dk, så du er sikret, at der ikke er restgæld i bilen, som du kommer til at hæfte for som ny ejer.
 • Tjek også bilsynsrapporter på fx Trafikstyrelsen.dk, om kilometertallet fra sidste syn passer med det tal, kilometertælleren viser nu. Der kan snydes med den slags.