Hos Schmiedmann finder du alt til din BMW og MINI

I mange år har argumentet mod at køre BMW og MINI været, at de er for dyre at købe reservedele til. Men takket være virksomheden Schmiedmann i Odense kan du købe reservedele og udstyr til en pris, man ellers forbinder med langt billigere bilmærker.

Af: Lasse Lundberg Andreasen

For Martin Thorup Andresen er lyden af en BMW noget af det smukkeste i verden. Hans kærlighedsforhold til det tyske bilmærke løber faktisk meget længere tilbage end 1996, hvor han stiftede virksomheden Schmiedmann. »Jeg kan huske første gang, jeg kørte i en BMW. Det var en model BMW E21 323I årgang 1979, og jeg kan huske, at den lød helt anderledes og trak helt anderledes end andre biler. Jeg var solgt,« erindrer Martin Thorup Andresen.

Direktør Odense - Martin Thorup Andresen

I dag er han direktør for verden største eftermarkedslager af reservedele til både BMW og MINI. Fra forretningen i Odense sælger Schmiedmann originale og uoriginale reservedele samt brugte reservedele til BMW- og MINI-ejere i Danmark og resten af verden.

»Vi har markedets laveste priser. Det skyldes, at vi har et kæmpe netværk blandt producenter af reservedele, og at vi køber stort ind. Det betyder, at vores kunder med garanti får de billigste og bedste produkter. Uanset om de går efter originale dele produceret af BMW eller leder efter billigere alternativer«.

Af samme grund lægger også kunder langt fra Odense deres ordre hos Schmiedmann. I fjerne egne som Barbados og Australien kører der derfor også BMW’er rundt med reservedele fra kæmpelageret på Fyn.

360-graders service til din bil

Schmiedmann tilbyder bl.a.:

 • Prisgaranti på samtlige BMW- og MINI-dele samt reparationer.
 • Råder over Danmarks største lager af både nye og brugte BMW-og MINI-reservedele.
 • Hurtig levering, lagerførte varer som bestilles inden kl. 17:00 leveres kommende hverdag.
 • Verdens største online katalog af BMW- og MINI-reservedele.
 • Vi leverer alt: lige fra den mindste klips, uanset årgang.
 • Vi leverer styling og tuning til din BMW og MINI, både originalt og uoriginalt.

Fra domicilet i Odense er det ikke kun billige reservedele, som lokker. På Schmiedmanns specialværksted har kunder nemlig også mulighed for at få serviceret deres bil med dele fra lageret. De 30 medarbejdere i Odense er eksperter i BMW og MINI og har mulighed for at finde helt specielle ting frem fra hylderne. Alt fra reservedele til almindelige reparationer til styling og tuning af biler.

»Vores kunder kommer bl.a. til os, fordi vi kan tilbyde langt flere produkter til deres bil, end hvad BMW selv fremstiller. Mange kunder ser deres bil som meget mere end et transportmiddel. De går op i at bygge bilen op, så den passer lige præcis til deres personlige smag.«

Ifølge Martin Thorup Andresen er der en tendens til, at biler i dag gerne må se langt mere individuelle ud end tidligere. Og det afspejler sig i alt fra de synlige forbedringer af bilen som f.eks. andre typer lygter, men det kan også være mere subtile forandringer, hvor motoren f.eks. bliver tunet.

»Vi tilbyder også tuning af bilen som en del af BMWs Performance-program. Det er et tilbud, som mange helt forskellige typer bilejere er interesserede i. Det er alle lige fra mekanikerlærlingen til direktøren og pensionisten, som kommer ind og får tunet deres BMW.«

Fra afdelingen i Odense sælges der nye BMW-dele, men kunder kan også finde attraktive reservedele andre steder i landet. Fra afdelingen i Nordborg på Als arbejder 17 medarbejdere sammen med direktøren Christian Jacobsen for Schmiedmann Nordborg A/S og sælger brugte dele fra trafikskadede BMW- og MINI-biler. Også her finder man et BMW- og MINI specialværksted.

Direktør Nordborg - Christian Jacobsen

For de kunder, som synes originale dele er for dyre, kan Schmiedmann Nordborg tilbyde delene brugte fra deres lager af ca. 300-400 skadede BMW- og MINI-biler. Delene er naturligvis kontrollerede og leveres med en garanti-ordning.

Desuden har Schmiedmann franchise-afdelinger i otte lande foruden de to afdelinger i Danmark.

Stort udvalg af brugte biler hos Munich Cars

Munich Cars tilbyder bl.a.:

 • Salg, finansiering, leasing af BMW- og MINI-biler.
 • Markedets vel nok bedst udstyrede BMW- og MINI-biler.
 • Importhjælp hvis du har selv har fundet en BMW eller MINI i udlandet – gør brug af vores mange årige erfaringer og ekspertise.
 • Køber du en BMW eller MINI hos os, leverer vi den gratis på din adresse.
 • Køb trygt hos os. Vi er medlem af DBFU, ABDK, DBR samt 100% autocheck.

Hvis man lægger vejen forbi Schmiedmann, kan man samtidig se det store udvalg af nyere brugte BMW’er og MINI-biler, som Munich Cars har udstillet.

Munich Cars er fast samarbejdspartner med Schmiedmann. For kunderne betyder det, at der altid er 50-60 biler på lager, som man kan lade sig friste af. Og går man med helt specifikke ønsker om en speciel model, har Munich Cars et omfattende internationalt netværk, hvor biler kan hentes hjem. Og altid til en skarp pris, understreger Martin Thorup Andresen.

Munich Cars tager gerne andre bilmærker i bytte og tilbyder desuden finansiering og leasingaftaler.

»Der er en udpræget tryghed ved at handle brugte biler her. Der er op til 2 års garantiforsikring på motor, gearkasse og turbo. Og alle biler er teknisk gennemgået, og leveres ny-servicerede og klargjorte,« fortæller Martin Thorup Andresen.